Wednesday, February 16, 2011

Menu Sarapan Saya....

  Assalamualaikum,,hari ini kak jan tak berapa sibuk sgt,jadi kak jan gunakan masa yang terluang ini untuk menulis sesuatu. Kali ni kak jan nak cerita skit tentang menu breakfast kak jan. Nak tau x apa yg kak jan makan di pagi hari?? Menu breakfast kak jan berubah-ubah mengikut hari.

Hari Isnin sampai Hari Jumaat


Nasi Lemak Kukus+ Teh O Panas





Hari Sabtu dan Ahad pulak







 






Sandwich je...



Jadi nampaknya sampai sini je la,,(ketandusan idea,),heheheh...bye-bye

Thursday, February 10, 2011

Topi Keledar Cukur Rambut Dalam 20 saat


LELAKI itu memakai topi keledar tersebut. GAMBAR KECIL : KEPALA lelaki berkenaan botak selepas topi keledar itu mencukur rambutnya dengan terdapat kesan krim di kulit kepalanya.



NEW YORK - Seorang penduduk di sini mencipta topi keledar yang berfungsi untuk mencukur rambut hanya dalam tempoh 20 saat, lapor sebuah akhbar semalam.
Topi keledar itu mempunyai empat pisau pencukur yang melakukan tugas dengan bantuan dua motor selain dilengkapi krim pencukur.
Klip video topi keledar itu disiarkan di laman URLesque.com dan dicipta oleh seorang lelaki dikenali hanya dengan nama Boris.
Dalam klip tersebut, seorang lelaki menguji topi keledar tersebut walaupun dia kelihatan menggigil.
Selepas dia memakai topi keledar itu, rambut lelaki berkenaan licin dicukur dan terdapat krim berwarna putih pada kulit kepalanya. - Agensi

Petikan Akhbar Kosmo Online

Selamat Datang

   Assalamualaikum wbt,sebelum itu saya ingin memperkenalkan diri saya dahulu,nama saya Norizan Darus,panggil saja Kak Jan. Tujuan akak buat blog ini adalah untuk mempromosikan Tudng saji Comel yang dihasilkan oleh anak akak sendiri, memang unik.Selain itu,akak juga ingin menceburi bidang biz internet ni,rasa teringin juga nak menulis macam blogger2 lain. Harap semua bloggers menyambut kedatangan akak ke dalam dunia blogger ni dengan ikhlas. Sebarang cadangan atau pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda. Wassalam.
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...